Muurisolatie

Muurisolatie

Goede muurisolatie met EPS-parels 

Een goede isolatie van de muren in uw huis is erg belangrijk. Er gaat veel warmte verloren wanneer de woning niet goed geïsoleerd is. Daarom isoleren wij de muren met EPS-parels.

Hoe wordt de muur geïsoleerd?

Eerst wordt de spouw visueel gecontroleerd. De spouw moet minimaal 3 centimeter breed zijn en er mag geen vuil achter zijn gebleven in de spouw. Dan wordt er begonnen met het inblazen van de ‘parels’. Er worden kleine gaatjes geboord in de voegen. Dan worden er onder hoge druk de ‘parels’ er ingespoten. De ‘parels’ zijn maar heel klein, hierdoor kun je ze gemakkelijk achteraf in de spouw spuiten. Er wordt een combinatie van ‘parels’ en lijm gebruikt. Wanneer dit gebeurt is, worden de voegen met dezelfde kleur dicht gevoegd. Er is na afloop niks meer te zien van het isoleren.

Wat zijn de voordelen van deze manier?

Door een goede isolatie verlaagt u uw energiekosten en de kans op schimmel en vocht neemt af. De ‘parels’ zijn waterafstotend en ademend. Hierdoor krijgt vocht geen kans meer. Daarnaast zijn de parels milieuvriendelijk, niet schadelijk voor de gezondheid en heel erg duurzaam.

Nooit meer een koud gevoel in huis door onze isolatie.